Toegang krijgen tot opgeslagen bestanden in een geheime kluis

Toegang krijgen tot opgeslagen bestanden in een geheime kluis

1. Open het hoofdvenster van Kaspersky Small Office Security.
  2. Ga naar het gedeelte Privacy.
  3. In het blok Geheime kluis klikt u op de knop Ik heb al een geheime kluis.

Dit opent het venster Geheime kluis.

4. Klik op Ontgrendelen naast uw geheime kluis.
  5. Voer het wachtwoord in en klik op de knop Openen in Windows Verkenner.

De bestanden die worden bewaard in de geheime kluis verschijnen in een venster van de Verkenner. U kunt de bestanden naar behoefte bewerken of nieuwe bestanden toevoegen en de geheime kluis weer sluiten.

Als u vanaf Kaspersky Small Office Security 8 de naam van een geheime kluis wijzigt en deze vervolgens probeert te openen, treedt er een fout op. Om dit te voorkomen, raden we u aan de geheime kluis waarvan u de naam wilt wijzigen te openen, uw gegevens te extraheren en een nieuwe geheime kluis met deze gegevens te maken door deze een andere naam te geven.

Om geheime kluizen te ontgrendelen die met een oudere versie van het programma zijn gemaakt, moet u die geheime kluizen converteren van de oude indeling naar de nieuwe indeling. Het programma vraagt u de conversie uit te voeren wanneer u een geheime kluis in Kaspersky Small Office Security probeert te openen.

De conversie van de geheime kluis naar de nieuwe structuur kan even duren en is afhankelijk van de grootte van de geheime kluis.

Als bij het verwijderen van Kaspersky Small Office Security in het venster Bewaar de volgende gegevens op deze computer voor hergebruik het selectievakje Instellingen van de programmawerking is uitgeschakeld en het selectievakje Geheime kluis is ingeschakeld, moet u de volgende keer dat u de huidige of toekomstige versie van Kaspersky Small Office Security installeert, de geheime kluizen handmatig toevoegen door te klikken op de link Ik heb al een geheime kluis in het venster Geheime kluis.

Als de meest recente update voor Kaspersky Small Office Security niet is geïnstalleerd wanneer u de upgrade naar een nieuwe versie uitvoert, zijn de geheime kluizen die u in de vorige versie van het programma hebt gemaakt mogelijk niet meer beschikbaar.